Skip to main content

Tantra is een levenswijze

Er is geen doel, het is een manier van zijn en acceptatie. Overgave in wat er is, waardoor ruimte ontstaat op weg naar heling, naar rust, naar verbinding met jezelf en met de ander.

Kashmirische tantra massage

De Kashmirische tantra massage is een manier van zijn en acceptatie. Overgave in wat er is, waardoor er ruimte ontstaat op weg naar heling, naar rust, naar verbinding met jezelf en met de ander. Je mag ontspannen en loslaten. De tantra massage wordt puur vanuit mijn hart gegeven. 

Voorafgaand aan de Kashmirische tantra massage worden duidelijke grenzen afgesproken. Gedurende de massage worden die grenzen gerespecteerd en kunnen ook de grenzen beperkt worden indien gewenst. Je bent in een veilige sfeer met respect en vertrouwen.

Behoefte aan verdieping wordt na afloop van de sessie besproken. Daarnaast houden we voorafgaand aan de tantramassage een korte meditatie om af te stemmen op onszelf en op elkaar.

De Kashmirische tantra massages worden gegeven op een dunne matras. Als gever houd ik mijn slip aan. Als ontvanger bepaal je zelf of je naakt wilt zijn of dat je je slip aanhoudt.
 

Vind je een tantra massage sessie te spannend of te intiem? Kies dan voor een Lomi Lomi massage.

Voor wie is Kashmirische tantra massage geschikt?

Voor mensen die:

  • moeite hebben met intimiteit

  • schaamte kennen voor hun lichaam of niet durven uitkomen voor wensen/ verlangens

  • weer willen kunnen genieten van hun seksualiteit

  • een diepgaandere ontspanning willen ervaren

  • de levensenergie weer willen laten stromen

Tarief

Een Kashmirische tantra massage duurt 2 uur en kost €75,00
 

Massagepraktijk In Verbondenheid maakt onderdeel uit van het tantrayonimassage en het holimoni netwerk