Skip to main content

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi reflecteert de bewegingen en ritmes van de natuur

Lomi Lomi is thuiskomen in verbinding, thuiskomen in het lichaam

Maak kennis met en ervaar de voordelen van de Lomi Lomi massage, mijn specialiteit. Deze massage is niet te vergelijken met andere massages. Deze, van oorsprong Hawaïaanse, massagetechniek reflecteert de bewegingen en ritmes van de natuur en dan met name de krachtige maar tegelijk ook milde oceaangolven.

Moeite om stress los te laten? Voel je je moe of futloos? De Lomi Lomi massage is gericht op ontspanning en genezing en wordt wereldwijd gebruikt om lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Gun jezelf de pure ontspanning van een Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi zorgt voor een diepe grondend gevoel, biedt totale overgave, geeft een lichamelijke eenheidsbeleving en een diepgaande ontspanning.

Met andere woorden Lomi Lomi is veel meer dan een massage.

Lomi Lomi werkt in op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). De volgende elementen zijn kenmerkend voor de massage.


"Lomi Lomi massage was heerlijk, 2 uur lang met liefde, aandacht en in verbindingen gemasseerd worden. Ik had moeite met ontvangen, maar door de zuivere aanraking van Naveen ging dit steeds beter. Mijn hoofd werd langzaam rustig en ik zakte steeds dieper in mijn lijf. Opgeladen, ontspannen en volledig in het nu ben ik weer naar huis gegaan"

- Astrid
 • Gronding

  Ik zorg dat ik gegrond ben en verbinding heb met mezelf. Van hieruit ben ik beschikbaar om te masseren en energie door te geven. In Lomi Lomi massage is de adem ondersteunend.

 • Adem

  Zonder adem is er geen leven. Onder adem wordt ook ritme verstaan.

 • Respect en liefde

  Daarnaast is het belangrijk om vanuit respect en liefde voor mezelf en voor degene die ik masseer en de wereld deze liefde te integreren in de massage. Hierbij zijn mijn handen een verlengstuk van mijn hart

 • De flow

  Dit is een ander essentieel element binnen Lomi Lomi. De beweging gaat altijd door en wordt afgemaakt waar hij begon. Het is als het ware een dans. Deze flow ondersteund het mobiliseren van de energiestroom, het stimuleren van het zelf genezend vermogen en het opheffen van blokkades.

 • De verbinding

  Daarnaast wordt de verbinding hersteld tussen de verschillende delen van jezelf op het niveau van het lichaam, ziel en bewustzijn. Hierbij masseer ik de verschillende lichaamsdelen en verbind ik die met lange strijkingen, wat zo kenmerkend is voor Lomi Lomi.

Voor wie is Lomi Lomi geschikt?

Voor mensen die:

 • meer in hun lichaam willen zijn

 • op zoek zijn naar heling

 • moeite hebben met aanraking

 • blokkades ervaren op één of meerdere niveaus

 • puur willen genieten van ontspanning

Tarief

Een Lomi Lomi massage / behandeling duurt 2 uur en kost € 75,00
 

Massagepraktijk In Verbondenheid maakt onderdeel uit van het tantrayonimassage en het holimoni netwerk